Nyereményjáték: Online médiatervezés könyv

Hosszas előkészületek után örömmel jelentjük, hogy megérkezett az Online médiatervezés e-könyv. Hasonlóan jó hír, hogy most rögtön nyerhetsz is egy “friss és ropogós” névre szóló példányt belőle. Emellett kisorsolunk 3 db “nyuszi babát” (a rabbitblog kabalaállatát), amit @Koronix neje kézzel varrt olvasóinknak.

Rabbit kabala

A játék feltétele csupán annyi, hogy 3 kérdésre helyes választ adj, s valódi névvel és cégnévvel, valamint valid email címmel regisztrálj a játékra. (Adataidat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.)

A nyereményjátékra augusztus 16-án éjfélig lehet jelentkezni. Augusztus 17-én sorsolunk, s a nyertesek nevét is ezen a napon tesszük közzé.

Online médiatervezésAz Online médiatervezés elsősorban azoknak a szakembereknek szól, akik ügyfél oldalon foglalkoznak online marketinggel, ezen belül is online kampányok média ügyeinek intézésével. A könyv célja elsődlegesen az ügynökségekkel való munka megkönnyítése, de hasznos ismeretekkel szolgál azok számára is, akik maguk szeretnék intézni az online hirdetésekkel kapcsolatos teendőket. A könyvről részletesebb információkat a Book menü alatt találsz. Ha esetleg a nyereményjáték végéig sem tudsz várni, akkor akár már most megrendelheted a könyvet. Természetesen ekkor is részt vehetsz a játékban, s visszanyerheted a könyv árát!

Még mindig itt vagyok, de most már tényleg mennék tovább a nyereményjátékra! >>

Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot!

Kövesd a Rabbitblogot Facebookon, vagy iratkozz fel az rss/email értesítőre!

“Nyereményjáték: Online médiatervezés könyv” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Na, ennyit a szabiról… kicsit nem nézek oda, és máris lecsúszok egy jó kis nyereményjátékról :(

Ne tartsd magadban a véleményedet!